Ungdomsafdelingen

Henter billeder...

Ungdom

Ingen nyheder pt.

 

Har du i forbindelse med "Vild med vand" fået lyst til at ro i kajak, er du velkommen til at skrive til ungdom@email.vejlekajakklub.dk om info vedr. medlemskab af Ungdomsafdelingen.
Klik her for at få mere INFO
Henter billeder...
Henter billeder...

Paddle Battle Cup -

Begynderstævne for børn og unge

Vejle Kajakklub var lørdag den 12. august vært for PBC. 70 børn fra Jylland og Fyn havde taget forældre og trænere med til stævnet. PBC henvender sig især til begynder og nyere roere, der under uhøjtidelige former får en tryg mulighed for at stifte bekendtskab med konkurrenceroning. Der var kamp om alle medaljerne og trods regnen blev det et rigtig god dag. Tak til alle de mange klubmedlemmer, som hjalp til ved afviklingen af stævnet.

Mandagskokke foråret 2018

 

Mandag den 9. april         

Mandag den 16. april

Mandag den 23. april    

Mandag den 30. april

Mandag den 7. maj 

Mandag den 14. maj

Mandag den 22. maj                                   

Mandag den 28. maj

Mandag den 4. juni

Mandag den 11. juni

Mandag den 18. juni

Mandag den 25. juni

Sommerskole

I den sidste uge af sommerferien afholder Vejle Kajakklub den årlige sommerskole. I 3 dage bliver der roet, hygget, svømmet, og plasket med vand til den helt store guldmedalje. Igen i år afsluttedes sommerskole med den traditionsrige vandkamp imellem sommerskole børnene og trænerne. Hvem der vandt står vidst hen i det uvisse.

Allerede i denne uge har vi vi fået et hyggeligt gensyn med flere fra sommerskolen som er startet på klubbens ungdomshold.

Kæmpe stor tak og ros skal der lyde til de tidligere elite roere, Signe Tubæk, Stine Høy, Andreas Woltmann og Stine Havgaard, der brugte 3 dage af deres ferie på at vise Vejle Kajakklub frem for den bedste side.

Ungdoms afdelingen

Torben Ebbesen
Torben Ebbesen
Mogens Mark Rasmussen
Mogens Mark Rasmussen
Presseansvarlig
Kirsten Kamstrup
Kirsten Kamstrup
Jytte Pabst
Jytte Pabst
Jens Chr. Skovning
Jens Chr. Skovning
Laila Sønder
Laila Sønder