Begynderkursusudvalget

Kursus - Turkajak

Klubben optager nye medlemmer via vores årlige kursus.
Har du spørgsmål ifb. med kurset, er du velkommen til at kontakte kursusudvalget via Vejle Kajakklubs
Kontakt (Hvem vil du kontakte : Begynderkursusudvalg).
Link til kontakt formular: Kontakt

Vejle Kajakklub

Som medlem i Vejle Kajakklub har du adgang til og råderet over klubbens udstyr - kajak, pagaj og vest.

Du forpligter dig til at følge Vejle Kajakklubs vedtægter, regler og sikkerhedsbestemmelser.

Som frigivet i Vejle Kajakklub har du mulighed for at købe en nøglebrik som giver dig adgang til at ro alle ugens dage.

Turkajak Begynderkursus 2021 for voksne

August/September 2021

ALLE PLADSER ER OPTAGET !!!

Begynderkursus 2021 for voksne - Turkajak.

I 2021 vil vi holde kursus for 25 kursister.

Har du tid, lyst og overskud til at deltage i vores aktive klubliv?

Vi har hvert år stor søgning på vores kursus, så tænk venligst dette igennem på forhånd:

Tilmelding og betaling til kursus 2021 åbner søndag den 20 juni 2021 kl 18:00.

Tilmelding sker via Vejle Kajakklubs hjemmeside :-)

Link til tilmelding: Tilmeld kurset

Prisen for kurset er 2150,- dkr som dækker kursus, forplejning under kursus og medlemsskab af klubben indtil 30 april 2022.

Hele kurset starter med at du svømmer 600 m uden ophold, hvilket er et krav for at kunne deltage i kurset. Efterfølgende prøver du at sætte dig i kajakken fra kanten af bassinet og fra lavt vand. Desuden prøver du at yde makkerhjælp, som er en vigtig sikkerhedsmæssig færdighed, når du færdes i kajak på vandet.

Under kurset sørger vi for: kajak, svømmevest og pagaj, forplejning, samt en masse frivillige, som tilbyder tid og assistance, for at du kommer godt i gang med at ro kajak. Du skal til gengæld komme med gå-på-mod, vilje og være indstillet på at det koster lidt kræfter at lære at ro kajak.

Du vil i løbet af kurset deltage i koldtvandstilvænning samt blive undervist i ro-teknik og ro-sikkerhed.

Når du har været gennem kurset har du bestået de fleste trin for at kunne blive frigivet og vil kun mangle nogle få km for at kunne bliver frigivet.

Kajakroning i Vejle Kajakklub er ikke en "købesport" - kajakroning er en fritidsinteresse, der kræver engagement og gå-på-mod. Til gengæld giver det dig stor mulighed for at få god motion, gode oplevelser og møde en masse glade mennesker.

Har du tid, lyst og overskud til at deltage i vores aktive klubliv

Kursus 2021 - dag og aktivitet

Søn 22/8

13*-18

Børkop svømmehal + tilretning af kajak og entringsøvelse i klubben.

Tirs 24/8

Ons 25/8

Fre 27/8

Lør 28/8

Madpakketur

Tirs 31/8

Ons 1/9

Fre 3 - 5/9

fre13:00**- ca. søn kl. 16.

Klubtur til Børnenes Vel i Høll m. 2 overnatninger

tirs 7/9