Begynderkursusudvalget

Kursus - Turkajak

Klubben optager nye medlemmer via vores årlige kursus.
Har du spørgsmål ifb. med kurset, er du velkommen til at kontakte kursusudvalget via Vejle Kajakklubs
Kontakt (Hvem vil du kontakte : Begynderkursusudvalg).

Vejle Kajakklub

Som medlem i Vejle Kajakklub har du adgang til og råderet over klubbens udstyr - kajak, pagaj og vest.

Du forpligter dig til at følge Vejle Kajakklubs vedtægter, regler og sikkerhedsbestemmelser.

Som frigivet i Vejle Kajakklub har du mulighed for at købe en nøglebrik som giver dig adgang til at ro alle ugens dage.

Turkajak Begynderkursus 2021 for voksne

Maj 2021

Begynderkursus 2021 for voksne - Turkajak.

I 2021 vil vi holde kursus for 25 kursister.

Tilmelding og betaling til kursus 2021 er søndag den 14 marts 2021 kl 18:00.

Tilmelding sker via Vejle Kajakklubs hjemmeside :-)

Prisen for kurset er ikke fastsat endnu, som dækker kursus, forplejning under kursus og 1. års medlemsskab af klubben.

Hele kurset starter med at du svømmer 600 m uden ophold, hvilket er et krav for at kunne deltage i kurset. Efterfølgende prøver du at sætte dig i kajakken fra kanten af bassinet og fra lavt vand. Desuden prøver du at yde makkerhjælp, som er en vigtig sikkerhedsmæssig færdighed, når du færdes i kajak på vandet.

Under kurset sørger vi for: kajak, svømmevest og pagaj, forplejning, samt en masse frivillige, som tilbyder tid og assistance, for at du kommer godt i gang med at ro kajak. Du skal til gengæld komme med gå-på-mod, vilje og være indstillet på at det koster lidt kræfter at lære at ro kajak.

Du vil i løbet af kurset deltage i koldtvandstilvænning samt blive undervist i ro-teknik og ro-sikkerhed.

Når du har været gennem kurset har du bestået de fleste trin for at kunne blive frigivet og vil kun mangle nogle få km for at kunne bliver frigivet.

Kajakroning i Vejle Kajakklub er ikke en "købesport" - kajakroning er en fritidsinteresse, der kræver engagement og gå-på-mod. Til gengæld giver det dig stor mulighed for at få god motion, gode oplevelser og møde en masse glade mennesker.

Vi har hvert år stor søgning på vores kursus, så tænk venligst dette igennem på forhånd:

Har du tid, lyst og overskud til at deltage i vores aktive klubliv

Ny situation pga. coronavirus.
Tidsplanen for afvikling af kursus 2020 kommer med største sandsynlighed ikke til at holde. Hvornår det i stedet bliver afviklet kan vi på nuværende tidspunkt ikke vide. Som udgangspunkt vil vi forsøge at gennemføre et evt. flyttet kursus indenfor de samme rammer, men særligt overnatningsturen til Børnenes Vel, er der stor risiko for ikke bliver gennemført

Kursus 2021 - dag og aktivitet

Søn 2/5

13*-18

Børkop svømmehal + Pizza i klubben efterfølgende

Tirs 4/5

Ons 5/5

Fre 7/5

Søn 9/5

Madpakketur

Tirs 11/5

Ons 13/5

tors 13, 14, 15

tors 10:00**- ca. kl. 16 lør.

Klubtur til Børnenes Vel i Høll m. 2 overnatninger

tirs 26/5