Begynderkursusudvalget

Henter billeder...

Kursus

Klubben optager nye medlemmer via vores årlige kursus.
Har du spørgsmål ifb. med kurset, er du velkommen til at kontakte kursusudvalget via Vejle Kajakklubs
Kontakt (Hvem vil du kontakte : Kursusudvalg).

Vejle Kajakklub

Råder over 88 klubkajakker fordelt på mange forskellige typer, alt fra havkajakker til de hurtige kapkajakker

Begynderkursus 2020 for voksne

I år vil vi holde kursus for 25 kursister - heraf er 6 af pladserne forhåndsreserverede til intern tilmelding.

Tilmelding til årets kursus udsat på ubestemt tid.

Tilmelding sker via Vejle Kajakklubs hjemmeside :-)

Prisen for kurset er 3000 kr., som dækker kursus, forplejning under kursus og 1. års medlemsskab af klubben.

Hele kurset starter med at du svømmer 600 m uden ophold, hvilket er et krav for at kunne deltage i kurset. Efterfølgende prøver du at sætte dig i kajakken fra kanten af bassinet og fra lavt vand. Desuden prøver du at yde makkerhjælp, som er en vigtig sikkerhedsmæssig færdighed, når du færdes i kajak på vandet.

Under kurset sørger vi for: kajak, svømmevest og pagaj, samt en masse frivillige, som tilbyder tid og assistance, for at du kommer godt i gang med at ro kajak. Du skal til gengæld komme med gå-på-mod, vilje og være indstillet på at det koster lidt kræfter at lære at ro kajak.

Du vil i løbet af kurset deltage i koldtvandstilvænning samt blive undervist i ro-teknik og ro-sikkerhed.

Kajakroning i Vejle Kajakklub er ikke en "købesport" - kajakroning er en fritidsinteresse, der kræver engagement og gå-på-mod. Til gengæld giver det dig stor mulighed for at få god motion, gode oplevelser og møde en masse glade mennesker.

Vi har hvert år stor søgning på vores kursus, så tænk venligst dette igennem på forhånd:

Har du tid, lyst og overskud til at deltage i vores aktive klubliv?

Ny situation pga. coronavirus.
Tidsplanen for afvikling af kursus 2020 kommer med største sandsynlighed ikke til at holde. Hvornår det i stedet bliver afviklet kan vi på nuværende tidspunkt ikke vide. Som udgangspunkt vil vi forsøge at gennemføre et evt. flyttet kursus indenfor de samme rammer, men særligt overnatningsturen til Børnenes Vel, er der stor risiko for ikke bliver gennemført

Kursusdage 2020

Dato Tidspunkt Aktivitet
søn 3/5 13*-18 Børkop svømmehal + Pizza i klubben efterfølgende
tirs 5/5 17:45-20:15
fre 8/5 17:45**-20:15
søn 10/5 9:45**-20:15 Madpakketur
tirs 12/5 17:45**-20:15
ons 13/5 17:45**-20:15
lør 16/5 9:45**-15 Madpakketur
tirs 19/5 17:45**-20:15

tors 21, 22+23/5

tors 10:00**- ca. kl. 16 lør.

Klubtur til Børnenes Vel i Høll m. 2 overnatninger
tirs 26/5 17:45 - 20:15

*Starttidspunkt angiver hvornår man skal stå omklædt og klar ved svømmebassinet.

** Starttidspunkt angiver hvornår man skal stå klar i klublokalet. Forinden skal der beregnes ca. 15-30 min. til omklædning og klargøring af kajak.