Begynderkursusudvalget

Henter billeder...

Kursus

Klubben optager nye medlemmer via vores årlige kursus.
Har du spørgsmål ifb. med kurset, er du velkommen til at kontakte kursusudvalget via Vejle Kajakklubs
Kontakt (Hvem vil du kontakte : Kursusudvalg).

Vejle Kajakklub

Råder over 88 klubkajakker fordelt på mange forskellige typer, alt fra havkajakker til de hurtige kapkajakker

Kursusdage 2019

Søn d. 12. maj kl. 13 - 19      Børkop svømmehal +                                                    klubhuset
Tirs  d. 14. maj kl. 17:30
Ons d. 15. maj kl. 17:30
Tirs  d. 21. maj kl. 17:30
Ons d. 22. maj kl. 17:30
Fre  d. 24. maj kl. 17:30
Søn d. 26. maj kl. 10 - ca. 16         Madpakketur
Tirs  d. 28. maj 17:30
Tors d. 30. maj - lør 1. juni

Klubtur til Børnenes Vel i Høll - med 2 overnatninger.
Ons d. 5. juni          Afslutning

Begynderkursus 2019 for voksne

I år vil vi holde kursus for 25 kursister - heraf er 6 af pladserne forhåndsreserverede til intern tilmelding. Tilmelding til kurset starter 24. februar.

Tilmelding sker via Vejle Kajakklubs hjemmeside :-)

Prisen for kurset er kr. 2950, som dækker kursus, forplejning under kursus og 1. års medlemsskab af klubben.

Hele kurset starter med at du svømmer 600 m uden ophold, hvilket er et krav for at kunne deltage i kurset. Efterfølgende prøver du at sætte dig i kajakken fra kanten af bassinet og fra lavt vand. Desuden prøver du at yde makkerhjælp, som er en vigtig sikkerhedsmæssig færdighed, når du færdes i kajak på vandet.

Under kurset sørger vi for: kajak, svømmevest og pagaj, samt en masse frivillige, som tilbyder tid og assistance, for at du kommer godt i gang med at ro kajak. Du skal til gengæld komme med gå-på-mod, vilje og være indstillet på at det koster lidt kræfter at lære at ro kajak.

Du vil i løbet af kurset deltage i koldtvandstilvænning samt blive undervist i ro-teknik og ro-sikkerhed.

Kajakroning i Vejle Kajakklub er ikke en "købesport" - kajakroning er en fritidsinteresse, der kræver engagement og gå-på-mod. Til gengæld giver det dig stor mulighed for at få god motion, gode oplevelser og møde en masse glade mennesker.

Vi har hvert år stor søgning på vores kursus, så tænk venligst dette igennem på forhånd:

Har du tid, lyst og overskud til at deltage i vores aktive klubliv?

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Der er ingen opslag endnu