Køkkenudvalget

Overskriften

Madplan 2018

11 april                             Køkken udvalget: Pullet pork (Leif indkøb)

18 april                             Leif og Krista

25 april                             Per og Lone

01 maj                              KURSUS: Lone,  Susanne, Krista: Karrysuppe (Susanne indkøb)

02 maj                               KURSUS:  Susanne – Krista: Cilli con carne ( Lisbeth)

04 maj                              KURSUS: Lone, Helga Krista: Kyllingeret

08 maj                              KURSUS: Susanne – Krista: Oksekødsuppe (Krista indkøb)

09 maj                               Krista, Leif

10 maj                              KURSUS HVIDBJERG: Bøf med Løg (Lisbeth) Susanne, Krista

øvrig indkøb Leif

15 maj                              KURSUS SLUT: Grill Krista – Leif- Per

16 maj                               Lone, Helga Krista: Føtex mad        

23 maj                               Lars og Lise                     

30 maj                               Lars, Allan, Martin (fiskeholdet)

06 juni                               Grill ved Tirsbæk strand (Tur og Køkken udv.)

13 juni                               Kirsten og Maria

20 juni                               Nathja

27 juni                               Ginna, Aneline, og Connie

08 august                         Mette og Leo

15 august                         Peter og Helga

22 august                         Lars, Allan, Martin (Grill Holdet)

29 august                         Lise og Lars

05 september                 Per og Lone                    

12 september                 Gitte og Finn

19  september                Hanne og Anne Mette

26 september                 Køkken udvalget                                              

Klik og redigér. Indsæt din tekst her....

Køkkenudvalget: Opgavebeskrivelse

Udvalgets overordnede formål er at understøtte klubbens, sportslige, sociale og kulturelle aktiviteter.

Fast lægger program for fællesspisning på klubaftener.

Sørger for:

kaffe - the og brød/kage til standerhejsning, standerstrygning, og generalforsamling.

Afkalkning af kaffemaskine

Vask af viskestykker, karklude

Indkøb:

Øl og Vand til daglig forbrug

Basisvarer (kaffe, the. Salt og peber, opvaskemiddel, mv.)

Vedr. rengøring/opvask forudsættes, at hver bruger vasker op, rydder op og gør rent efter sig selv.

Køkkenudvalget er til enhver tid åben for medlemmer som kunne have interesse i at give en hånd med evnt. som gæstekok ved klubbens fællesspisninger.

Køkkenudvalget.

Køkkenudvalg

Krista Ruhe
Krista Ruhe
Lars Hammarberg
Lars Hammarberg
Presseansvarlig
Leif Ruhe
Leif Ruhe
Susanne Dideriksen
Susanne Dideriksen
Lone Alberg Nielsen
Lone Alberg Nielsen