Voksne

Ønsker du at blive medlem i Vejle Kajak Klub og har du ikke et gyldigt IPP2 bevis, kan du deltage i vores Begynderkursus.

Kurset bliver afholdt i Turkajak

Kurset 2022 er under planlægning. (næste kursus forventes i maj 2022 og det strækker sig over 2-3 uger)

Prisen for kurset 2022 er ikke fastsat endnu,- dkr.

Prisen inkluderer undervisning, materiale, forplejning og kontingent indtil 1 maj 2023.

Du kan finde mere information om kurset 2021 under  "Udvalg - Begnderkursusudvalg"

det vil give dig en ide om vores kursusforløb

Tilmelding til kursus

Indmeldingsblanket

Har du et gyldigt IPP2 bevis kan du blive medlem med det samme, ellers skal du på kursus.

For at bliver frigivet gælder Sikkerhedsregler §4.2

Frigivelse i bådtype giver kun ret til roning i pågældende bådtype eller balancemæssigt lettere type.
En roer er frigivet i en bådtype når vedkommende er certificeret på IPP 2-niveau i den pågældende bådtype, dvs. har bestået klubbens frigivelsesprøver eller er frigivet i en anden klub.

 har roet minimum 100 km
 er fyldt 18 år
 har aflagt klubbens svømmeprøve på 600 m
 har gennemgået klubbens sikkerhedsbestemmelser med en instruktør
 instruktørerne vurderer, at roeren kan tage vare på sig selv og opføre sig forsvarligt på vandet

Denne blanket skal alle udfylde ved indmeldelse (du skal have en gyldig e-mail adresse) ellers kontakt kasseren (Om Klubben -> Bestyrelsen).

Meld dig på voksenholdet

Ungdom

Er du mellem 10 og 16 år, og har du lyst til at ro kajak, så er sæsonstart for nye kajakroere den 23. april, hvor der skal aflægges svømme- og entringsprøve i svømmehallen. Se tidsplan under ungdomsafdelingen.

Klik her for at få mere INFO

Hvis du ønsker at blive medlem af B&U afdelingen i løbet af sæsonen, starter vi nye hold i maj og august. Vi har ikke løbende optag hen over sommeren.

Kontakt Kirsten Kamstrup/Ungdoms afd. ungdom@vejlekajakklub.dk for yderligere information.

Meld dig på ungdomsholdet

Bliv passivt medlem

Hvis du gerne vil støtte klubben via et passivt medlemsskab, så klik på knappen nedenfor til at melde dig ind. Du er altid velkommen til en kop kaffe.

Bliv passivt medlem

Bliv 'Social' medlem

Deltag i alt det sociale, såsom alle aktiviteter, svømning, gymnastik og løbehandicap. Har du et enkelt eller familiemedlemskab er dette ikke nødvendig.

Bliv social medlem