Bliv medlem

Voksne


Ønsker du at blive medlem i Vejle Kajakklub og har du ikke et gyldig IPP2 bevis, så skal du først deltage i et begynderkursus.

Vores voksen begynderkursus afholdes normalt en gang årligt over 2-3 uger i april/maj måned.

Vi har stor søgning til vores kursus og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Det er derfor en god idé med hurtig tilmeldelse. Vi optager maks. 25 personer på kurset hvert år. Vi har ikke en venteliste og du kan således ikke blive skrevet op.

Prisen for 2020 er 3000 kr inkl. forplejning under kurset og kontingent hele sæsonen ud.

Tilmelding til årets kursus er udsat på ubestemt tid.

 Du kan finde mere information om kurset under  "Udvalg - Begnderkursusudvalg"

Tilmeld dig kurset

 

Indmeldingsblanket

 

Har du et gyldigt IPP2 bevis kan du blive medlem med det samme, ellers skal du på kursus.


Denne blanket skal alle udfylde ved indmeldelse (du skal have en gyldig e-mail adresse) ellers kontakt kasseren (Om Klubben -> Bestyrelsen).

Meld dig på voksenholdet

Ungdom


Er du mellem 10 og 16 år, og har du lyst til at ro kajak, så er sæsonstart for nye kajakroere den 23. april, hvor der skal aflægges svømme- og entringsprøve i svømmehallen. Se tidsplan under ungdomsafdelingen.

Klik her for at få mere INFO

Hvis du ønsker at blive medlem af B&U afdelingen i løbet af sæsonen, starter vi nye hold i maj og august. Vi har ikke løbende optag hen over sommeren.

Kontakt Kirsten Kamstrup/Ungdoms afd. ungdom@vejlekajakklub.dk for yderligere information.

Meld dig på ungdomsholdet

Bliv passivt medlem

 

Hvis du gerne vil støtte klubben via et passivt medlemsskab, så klik på knappen nedenfor til at melde dig ind. Du er altid velkommen til en kop kaffe.

Bliv passivt medlem 

Bliv 'Social' medlem

 

Deltag i alt det sociale, såsom alle aktiviteter, svømning, gymnastik og løbehandicap. Har du et enkelt eller familiemedlemskab er dette ikke nødvendig.

Bliv social medlem