Bliv medlem

Voksne

Ønsker du at blive medlem i Vejle Kajak Klub?

Har du et gyldigt IPP2 bevis kan du blive medlem med det samme, ellers skal du på kursus.

For at bliver frigivet gælder Sikkerhedsregler §4.2

Frigivelse i bådtype giver kun ret til roning i pågældende bådtype eller balancemæssigt lettere type.
En roer er frigivet i en bådtype når vedkommende er certificeret på IPP 2-niveau i den pågældende bådtype, dvs. har bestået klubbens frigivelsesprøver eller er frigivet i en anden klub.

  •  har roet minimum 100 km
  • er fyldt 18 år
  • har aflagt klubbens svømmeprøve på 600 m
  • har gennemgået klubbens sikkerhedsbestemmelser med en instruktør
  • instruktørerne vurderer, at roeren kan tage vare på sig selv og opføre sig forsvarligt på vandet


Denne blanket skal alle udfylde ved indmeldelse (du skal have en gyldig e-mail adresse) ellers kontakt kasseren (Om Klubben -> Bestyrelsen).

Meld dig på voksenholdet

Ungdom


Er du mellem 10 og 16 år, og har du lyst til at ro kajak, så er sæsonstart for nye kajakroere den 21. april, der skal efterfølgende aflægges svømme- og entringsprøve i svømmehallen d. 21. Maj, dog anbefales det af sikkerhedsmæssige årsager at du kan svømme det antal meter som kræves. Se yderligere info under ungdomsafdelingen.

Hvis du ønsker at blive medlem af B&U afdelingen i løbet af sæsonen, starter vi nye hold i maj og august. Vi har ikke løbende optag hen over året. Kontakt Christina Kreutz  ungdom@vejlekajakklub.dk for yderligere information.

Meld dig på ungdomsholdet

Bliv passivt medlem

 

Hvis du gerne vil støtte klubben via et passivt medlemsskab, så klik på knappen nedenfor til at melde dig ind. Du er altid velkommen til en kop kaffe.

Bliv passivt medlem 

Bliv 'Social' medlem

 

Deltag i alt det sociale, såsom alle aktiviteter, svømning, gymnastik og løbehandicap. Har du et enkelt eller familiemedlemskab er dette ikke nødvendig.

Bliv social medlem

Kajakkursus

Voksne

Ønsker du at blive medlem i Vejle Kajak Klub og har du ikke et gyldigt IPP2 bevis, kan du deltage i vores Begynderkursus.

Kurset bliver afholdt i Turkajak

 

Kurset 2022 er slut og vi gør klar til 2023.

Introduktionmøde søndag den 5 marts kl 14 - 16

programmet indhold og tidspunkter samt aktiviteter findes under udvalg - Begynderkursusudvalg  https://www.vejlekajakklub.dk/kursus-udvalget