Motionsudvalget

Motionsudvalget

Giver dig mulighed for at få sved på panden og masser af gode oplevelser på vandet. 

 

Sæt X i kalenderen:

Motionsudvalget foreslår 

Havneræs d. første søndag i måneden med start fra nov. Næste gang er det i Randers d. 8. januar.

DM i Ergometerroning 28. januar 2023 (tilmelding d. 21. Januar 

 

Søndagsroning i vinterhalvåret
Søndagsroning fortsætter i hele vinterhalvåret. I vinterhalvåret vil søndagsroning være kl. 9  Tilmelding i aktivitetskalenderen på hjemmesiden, men man må selvfølgelig også gerne møde op uden at være tilmeldt. Dog vil vi opfordre til tilmelding og vil du spise rundstykker bagefter skal du tilmelde dig.
Vi vil opfordre til at deltage i søndagsroningen i vinter, der er ofte skønt vejr søndag morgen og man har det dejligt under og efter roturen. Man skal bare have den rigtige beklædning på. Det er klogt at have en våddragt på, når det begynder at blive koldt. Roluffer er også en god investering. Og selvfølgelig overtræk og vindjakke, hvis det skulle blive koldt og blæsende.
Vi kan love, at det bliver godt, der er allerede mange, der har meldt sig interesseret, og det bliver meget lettere og skønnere at kunne fortsætte med roning til foråret, når man har roet hele vinteren og ikke skal starte helt fra scratch.

Blæser det for meget eller er det for koldt, så kom og vær med til ergometer træning.
Hver mandag er der mulighed for ergometer roning på en af klubbens 3 ergometer enten i motionsrummet eller i klublokalet. Der vil være program lagt på dagen, ofte interval træning så der god mulighed for sved på panden. Vi hjælper også hinanden  med teknik og så er det også en oplagt mulighed for at holde formen ved lige hen over vinteren.💪