Klubtøj

KLUBTØJ MED LOGO OG NAVN

Vi har indgået en aftale med Sport 24 Strøget i Vejle vedr. køb af klubtøj.

Vejle Kajakklub har valgt FUSION og CRAFT, der er to anerkendte og slidstærkte mærker, der ydermere laves i et lækkert design.

Vi har valgt farven surfblue til overdelene (hvid til svedtransporterende undertrøjer og sort til hoodies), da det er en frisk farve, der skiller sig ud fra mængden og dermed vil være let at få øje på til stævner / samlinger og i bybilledet i Vejle generelt.

Der vil være mulighed for at prøve tøjet i klubben, når en fra bestyrelsen er til stede (fx. i forbindelse med klubaftner hver onsdag eller efter aftale med Stine).
- Det vil naturligvis også være muligt at prøve tøjet hos Sport 24 Strøget i Vejle (spørg efter Jes eller Lukas). 

Tøjet bestilles via webshoppen (Vejle Kajakklub (sport24klubshops.dk)) eller direkte i butikken hos Sport 24 Strøget i Vejle.  
- Der må forventes ca. 2 ugers leveringstid af hensyn til tryk.  

Vi håber, at mange vil gøre brug af tilbudet om lækkert og funtionsdygtigt klubtøj, da det udover god træningskomfort også er med til at promovere Vejle Kajakklub i bybilledet og ikke mindst til stævner og i forbindelse med andre klubaktiviteter. 

Ud over ovenstående har Sport 24 også tilbudt en fast rabat året rundt på 25% på alle ikke nedsatte varer i butikken i Sport 24 Strøget i Vejle til medlemmer af Vejle Kajakklub

Ønsker til udvidelse af sortimentet, spørgsmål eller kommentarer kan rettes til Stine (3037 4554).