Turudvalget

Odensefjord til Fynshoved den 30. september 2017 (10, 20 og 30 km.)

Vi mødes i klubben kl. 7.30, pakker trailer og kører mod lodsstationen ved Gabet, indsejlingen til Odense Fjord. Her lægges kajakkerne på vandet, og vi ror mod Fynshoved.

Efter 10 km. når vi til Kirsten og Stigs sommerhus på Langø, hvor det vil være muligt at tilbringe eftermiddagen, hvis man ikke har lyst til at ro videre.

Vi ror videre til Korshavn en naturhavn lige syd for Fyns Hoved beliggende på vestsiden af Hindsholm, den nordøstlige del af Fyn. Flere fynske malere som Johannes Larsen og Fritz Syberg har fundet inspiration til deres billeder i den flotte natur, som findes her. Der er 10 km. fra sommerhuset til Korshavn. Her kan man lægge kajakken på land og gå Fynshoved rundt. Herfra kan man i klart vejr se til Samsø, Kalundborg, Æbelø og Jylland.

Men det er også muligt at ro helt op til Fynshoved, Fyns norligste punkt. Er vi heldige møder vi sæler, marsvin og ørne.

Dem der endnu ikke har fået trætte arme ror retur til sommerhuset, de øvrige bliver hentet i Korshavn og kørt retur til Langø.

Når alle er samlet, spiser vi aftensmad sammen og kører retur til Vejle hen på aftenen.

Turen er optimal, hvis vinden er under 3 m. sek.

Medbring madpakke og drikkevarer. Vi sørger for eftermiddagskaffe med kage og aftensmad. Vi deler udgifterne.

Turleder: Kirsten Kamstrup

Søndag den 24. september

Motion for alle!

Tour de Kerteminde er ikke et løb, hvor det gælder om at komme først over målstregen. Alle motionister, der krydser målstregen, betragtes som vindere!                 Løbet tilbyder en unik naturoplevelse til kajakroere på det smukke Kertinge Nor.

Når du tilmelder dig Tour de Kerteminde støtter du samtidig Folkekirkens Nødhjælps arbejde mod sult.

Ruten: Man starter ved Munkebo Roklub, hvor kajakkerne isættes. Herefter går ruten tværs gennem Kertinge Nor via Snekkeled til Kerteminde Marina. Der er depot i Kerteminde Kajakklubs smukke klubhus, hvor der bydes på friske forsyninger af frugt, kage og energidrik. Herefter fortsætter turen tilbage til Munkebo Roklub.

Kajakrute: 18 km.

8.45; Skippermøde i roklubben i Munkebo

9.15; Starten går

Pris. 125 kr. – al overskud går direkte til Folkekirkens Nødhjælp

Hvad er inkluderet i startprisen?

Før start: Kaffe, the, saft, æbler, bananer, rundstykker

Tidtagning: Elektronisk tidtagning med chip, diplom m. tid og navn

Depot v/Kajakklub: Frugt, kage, saft, juice

I mål: 1 stor grillpølse med brød

Øl, vand, ekstra grillpølse, kaffe og kage kan købes efter løbet!

Tilmeldingsfrist den 19. september

Se mere på www.tourdekerteminde.dk