Voksne

Ønsker du at blive medlem i Vejle Kajakklub og har du ikke har roet kajak i en klub før, så skal du først deltage i et begynderkursus. Vores voksen begynderkursus afholdes normalt en gang årligt over 2-3 uger i april/maj måned.

Vi har stor søgning til vores kursus og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Det er derfor en god idé med hurtig tilmeldelse. Vi optager maks. 25 personer på kurset hvert år. Vi har ikke en ventelisten og du kan således ikke blive skrevet op. Priser er 2700 kr inkl. forplejning og kontingent hele sæsonen ud.

Ønsker du at blive tilmeldt kurset i 2017, så kan det ske via online formular på hjemmesiden fra den 26/2-2017 klokken 18.00.

Tilmeld dig kurset

Klik HER for at læse om årets kursus

Indmeldingsblanket

Har du et gyldigt IPP2 bevis fra en anden klub under DKF kan du blive medlem med det samme, ellers skal du på kursus.

Denne blanket skal alle udfylde ved indmeldelse (du skal have en gyldig e-mail adresse) ellers kontakt kasseren (Om Klubben -> Bestyrelsen).

Meld dig på voksenholdet

Ungdom

Er du mellem 10 og 16 år, og har du lyst til at ro kajak, så er sæsonstart for nye kajakroere den 23. april, hvor der skal aflægges svømme- og entringsprøve i svømmehallen. Se tidsplan under ungdomsafdelingen.

Klik her for at få mere INFO

Hvis du ønsker at blive medlem af B&U afdelingen i løbet af sæsonen, starter vi nye hold i maj og august. Vi har ikke løbende optag hen over sommeren.

Kontakt Kirsten Kamstrup/Ungdoms afd. ungdom@email.vejlekajakklub.dk for yderligere information.

Meld dig på ungdomsholdet

Bliv passivt medlem

Hvis du gerne vil støtte klubben via et passivt medlemsskab, så klik på knappen nedenfor til at melde dig ind.

Bliv passivt medlem

Bliv 'Vinter' medlem

Deltag i alt det sociale, såsom alle aktiviteter, svømning, gymnastik og løbehandicap. Har du et enkelt eller familiemedlemskab er dette ikke nødvendig.

Bliv vinter medlem