Et par bevingede ord med på vejen.. Når du vil følge med.. Kontingent, betaling.. Sådan bli'r du medlem.. Lidt information om VK's bestyrelse og medlemmer.. Klubbens online forum Hvis du vil være en del af klublivet.. Hvem vinder handicappet og bliver der mon sat rekorder.. Hvem vinder vinterens løbehandicap Hvor mange kilometer bliver der egentlig roet i klubben? Sjove, vilde, gode og anderledes billeder.. Klubbens ungdomsafdeling med deres egen mini-hjemmeside.. Glippede du sidste medlemsmøde, så hent referatet oma. her.. Lidt godter til et par timers surfen på nettet.. Hvis du skal have fingrene i os.. Se opgavelisten Kraftcentret med deres egen oplysninger...
  Password:
Link til EliteVejle
Link til Dansk Kano og Kajak forbund
Link til Spar Nord
Link til Den Jyske Sparekasse

Galleriet

Sankta Lucia optog i kajak op af åen.

Sankta Lucia optog i kajak op af åen, søndag d. 13 December. Vi mødes i klubben kl. 15 og pynter først kajakkerne med lys (vi har flere lys, men deltager må gerne medbringe egne lys). Herefter ror vi en tur op af åen. Når vi kommer tilbage til klubben vil der blive serveret gløgg og æbleskiver. Vi glæder os til at se jer. :-) Seneste tilmelding 10. december. (Tilmelding på Forum). Mange julehilsner Knud (motionsudvalget). Rigtige glædelig Jul og Godt nytår.

SIDSTE NYT

Input til nyhedsbrevet..
(15/7 - 2016)

Vild med vand, søndag den 21. augus..
(1/7 - 2016)

Nyhedsbrevet for juli er ude..
(29/6 - 2016)

STATISTIK

Der er 32 roere på vandet.

Der er roet 30850 km. af 222 roere i denne sæson.

I FORUM NU

Hjælp til Vejle Fjordsvøm
Hej alle sammen Søndag den 21. august af der Vild med vand i Vejle og ud over at Vejle kajakklub har et arrangement med at vise rundt i klubben og tilbyde en lille rotur. Sker der også mange andre sjove ting. Jeg er bl.a. med til at stå for sikkerh
Læs hele indlægget »

Lars Skyttes Toerkajak ( OTTO) er forsvundet.
Lars skyttes K2 er blevet væk fra containeren på Ibæk Strandvej. Det er en grøn kevlar tur toer kajak og Hvis nogen ved, hvor den er blevet af, eller hvem der har lånt den uden at spørge om lov. Han vil meget gerne have sin kajak tilbage. Mobil.

Re: Hjælpere til Vild med vand 21/8-2016
:D Peter og jeg vil gerne hjælpe med rundvisning 2 timer fra 13-15 Peter og Conni
Læs hele indlægget »

Re: Tange sø den 13. august (30 km.)
Jeg deltager også, så venligst sikre at der er fint, tørt og dejligt solskin under turen med medvind + dejligt stille aftens vejr til grillen :D . PS. Jeg
Læs hele indlægget »

Re: Sommerferietur til Sverige i uge 30 (36 deltagere)
Kære Inge Vil du ikke lige sende mig din mailadresse og telefonnummer? Mh. Kirsten Kamstrup, ungdom@vejlekajakklub.dk