Et par bevingede ord med på vejen.. Når du vil følge med.. Kontingent, betaling.. Sådan bli'r du medlem.. Lidt information om VK's bestyrelse og medlemmer.. Klubbens online forum Hvis du vil være en del af klublivet.. Hvem vinder handicappet og bliver der mon sat rekorder.. Hvem vinder vinterens løbehandicap Hvor mange kilometer bliver der egentlig roet i klubben? Sjove, vilde, gode og anderledes billeder.. Klubbens ungdomsafdeling med deres egen mini-hjemmeside.. Glippede du sidste medlemsmøde, så hent referatet oma. her.. Lidt godter til et par timers surfen på nettet.. Hvis du skal have fingrene i os.. Se opgavelisten Kraftcentret med deres egen oplysninger...
  Password:
Link til EliteVejle
Link til Dansk Kano og Kajak forbund
Link til NCC
Link til Sydbank

Galleriet

Primitiv tur 24-25 august 2013

Klubtur

Knud det er den forkerte retning

SIDSTE NYT

Første Ro Handicap den 23/4..
(10/4 - 2014)

Årets begynderkursus..
(9/4 - 2014)

Sommerferietur til Sverige..
(1/4 - 2014)

STATISTIK

Der er 2 roere på vandet.

Der er roet 21748 km. af 128 roere i denne sæson.

I FORUM NU

Re: Fjorden nord 20/20 - lørdag den 26 april
Hej Allan jeg er med :D Hva tid mødes vi hilsen Kur

Voksen roture