Et par bevingede ord med på vejen.. Når du vil følge med.. Kontingent, betaling.. Sådan bli'r du medlem.. Lidt information om VK's bestyrelse og medlemmer.. Klubbens online forum Hvis du vil være en del af klublivet.. Hvem vinder handicappet og bliver der mon sat rekorder.. Hvem vinder vinterens løbehandicap Hvor mange kilometer bliver der egentlig roet i klubben? Sjove, vilde, gode og anderledes billeder.. Klubbens ungdomsafdeling med deres egen mini-hjemmeside.. Glippede du sidste medlemsmøde, så hent referatet oma. her.. Lidt godter til et par timers surfen på nettet.. Hvis du skal have fingrene i os.. Se opgavelisten Kraftcentret med deres egen oplysninger...
  Password:
Link til EliteVejle
Link til Dansk Kano og Kajak forbund
Link til Spar Nord
Link til Den Jyske Sparekasse

Galleriet

Sankta Lucia optog i kajak op af åen.

Sankta Lucia optog i kajak op af åen, søndag d. 13 December. Vi mødes i klubben kl. 15 og pynter først kajakkerne med lys (vi har flere lys, men deltager må gerne medbringe egne lys). Herefter ror vi en tur op af åen. Når vi kommer tilbage til klubben vil der blive serveret gløgg og æbleskiver. Vi glæder os til at se jer. :-) Seneste tilmelding 10. december. (Tilmelding på Forum). Mange julehilsner Knud (motionsudvalget). Rigtige glædelig Jul og Godt nytår.

SIDSTE NYT

Tirsdags træning..
(29/6 - 2016)

Onsdagsmad - klubaften..
(28/6 - 2016)

Parkeringsforbud uge 26-27..
(23/6 - 2016)

STATISTIK

Der er 1 roer på vandet.

Der er roet 26725 km. af 210 roere i denne sæson.

I FORUM NU

Sommerskol efor nogle der havde andre udfordringer
Jeg tog kommunes udfordring op om at holde en dags sommerskole i kajakklubben. Heldigvis var der nogle, som tænkte, at han har da vist brug for hjælp, TUSIND TAK Camilla, Claus, Leif, Krista, Kurt og Rasmus for hjælpen. Kl. 8:45 myldrede der 22 børn

Re: Hjælpere til Vild med vand 21/8-2016
Meld dig her, hvis du vil hjælpe. Skriv om du vil vise rundt, hjælpe på land eller instruere på vandet. Skriv også om du vil på formiddagsholdet eller eftermiddagshold ... Hjælper til Kl. 10.00 - 12.30: • at vise rundt: • hjælpe på land: • instru

Re: Kasket
Der hænger en kasket der står Alice Springs på inde i omklædningsrummet. Ved ikke om det er den. Hilsen Bente
Læs hele indlægget »

Re: AFLYST !!! Odense fjord fra Gabet til Fynshoved den 26. juni (10/20/30 km.)
Turne i morgen er AFLYST pga. for meget vind. Det er ikke muligt at gennemføre turen med 8 m/s. Håber vi får vejr til det efter sommerferien. Kh. Kirste
Læs hele indlægget »

Re: Fix-fax, nr. 5 (nr. 83 i bådhal)
Båden er solgt til Jens Chr. Og kan afhentes når beløbet er indbetalt på klubbenskonto