Et par bevingede ord med på vejen.. Når du vil følge med.. Kontingent, betaling.. Sådan bli'r du medlem.. Lidt information om VK's bestyrelse og medlemmer.. Klubbens online forum Hvis du vil være en del af klublivet.. Hvem vinder handicappet og bliver der mon sat rekorder.. Hvem vinder vinterens løbehandicap Hvor mange kilometer bliver der egentlig roet i klubben? Sjove, vilde, gode og anderledes billeder.. Klubbens ungdomsafdeling med deres egen mini-hjemmeside.. Glippede du sidste medlemsmøde, så hent referatet oma. her.. Lidt godter til et par timers surfen på nettet.. Hvis du skal have fingrene i os.. Se opgavelisten Kraftcentret med deres egen oplysninger...
  Password:
Link til EliteVejle
Link til Dansk Kano og Kajak forbund
Link til Spar Nord
Link til Den Jyske Sparekasse

Galleriet

Sankta Lucia optog i kajak op af åen.

Sankta Lucia optog i kajak op af åen, søndag d. 13 December. Vi mødes i klubben kl. 15 og pynter først kajakkerne med lys (vi har flere lys, men deltager må gerne medbringe egne lys). Herefter ror vi en tur op af åen. Når vi kommer tilbage til klubben vil der blive serveret gløgg og æbleskiver. Vi glæder os til at se jer. :-) Seneste tilmelding 10. december. (Tilmelding på Forum). Mange julehilsner Knud (motionsudvalget). Rigtige glædelig Jul og Godt nytår.

SIDSTE NYT

Handicap den 1/6 !..
(22/5 - 2016)

Nyt til nyhedsbrevet..
(17/5 - 2016)

Udlevering af nøglebrik..
(10/5 - 2016)

STATISTIK

Der er 2 roere på vandet.

Der er roet 19722 km. af 173 roere i denne sæson.

I FORUM NU

Re: Sommerferietur til Sverige i uge 30
Hej Hvis der er stadig er ledige værelser til to, så vil vi også gerne med i år. Mvh John & Ing

Re: Tilmelding til Tour de Gudenaa 3. september 2016
A prøver sgu lige nr. 26 Erling Dideriksen 50 år 73 km - Kap kajak XXL Overført 550 kr. dd
Læs hele indlægget »

Re: Grillaften den 1. juni (10 km. +)
Hej, Jeg kommer også, men jeg roer ikke. Vh. Nathj
Læs hele indlægget »

Re: Træskohagen Fyr den 22. maj (30 km.)
Jeg siger det samme. Dog kunne I godt have taget en dukkert med mig, bare for hyggen
Læs hele indlægget »

Rulle og teknik workshop for havkajakroere
Kom og træn rul og teknik i Lillebælts klare vand. Der vil være tovholdere til at facilitere træningen, men ellers er konceptet, at vi hjælper hinanden, så godt vi kan. Teknik workshoppen er for roere på alle niveauer, men der vil ikke være decider