Et par bevingede ord med på vejen.. Når du vil følge med.. Kontingent, betaling.. Sådan bli'r du medlem.. Lidt information om VK's bestyrelse og medlemmer.. Klubbens online forum Hvis du vil være en del af klublivet.. Hvem vinder handicappet og bliver der mon sat rekorder.. Hvem vinder vinterens løbehandicap Hvor mange kilometer bliver der egentlig roet i klubben? Sjove, vilde, gode og anderledes billeder.. Klubbens ungdomsafdeling med deres egen mini-hjemmeside.. Glippede du sidste medlemsmøde, så hent referatet oma. her.. Lidt godter til et par timers surfen på nettet.. Hvis du skal have fingrene i os.. Se opgavelisten Kraftcentret med deres egen oplysninger...
  Password:
Link til EliteVejle
Link til Dansk Kano og Kajak forbund
Link til Spar Nord
Link til Den Jyske Sparekasse

Galleriet

Sankta Lucia optog i kajak op af åen.

Sankta Lucia optog i kajak op af åen, søndag d. 13 December. Vi mødes i klubben kl. 15 og pynter først kajakkerne med lys (vi har flere lys, men deltager må gerne medbringe egne lys). Herefter ror vi en tur op af åen. Når vi kommer tilbage til klubben vil der blive serveret gløgg og æbleskiver. Vi glæder os til at se jer. :-) Seneste tilmelding 10. december. (Tilmelding på Forum). Mange julehilsner Knud (motionsudvalget). Rigtige glædelig Jul og Godt nytår.

SIDSTE NYT

Smuglerruten på Haderslev Fjord den..
(30/8 - 2016)

Nye kajakker..
(23/8 - 2016)

Vild med vand..
(22/8 - 2016)

STATISTIK

Der er 5 roere på vandet.

Der er roet 39594 km. af 246 roere i denne sæson.

I FORUM NU

Tour de Kerteminde den 25. september (18 km)
Munkebo Kirke og Kerteminde Cykelklub er arrangørerne bag indsamlingsløbet på det smukke Nordøstfyn. Løbet afvikles til fordel for Folkekirkens Nødhjælps arbejde mod sult. Tour de Kerteminde afvikles for niende gang med start og mål i Munkebo. Det
Læs hele indlægget »

Haderslev fjord den 10/9 - Smuglerruten (32 km.)
Vi mødes i klubben kl. 8 for at pakke trailer og biler. Husk store madpakker, chokolade og drikkevarer samt skiftetøj. Herefter kører vi til Haderslev, hvor dagens kajaktur tager sit udgangspunkt. Turen gennem Haderslev Fjord til lillebæltsøen Årø

Re: Tilmelding til Tour de Gudenaa 3. september 2016
Har tilmeldt mig og vil gerne snuppe kajak siv til Touren. Hilsen Bjør

Re: Tur på vandet onsdag den 31.8.16