Et par bevingede ord med på vejen.. Når du vil følge med.. Kontingent, betaling.. Sådan bli'r du medlem.. Lidt information om VK's bestyrelse og medlemmer.. Klubbens online forum Hvis du vil være en del af klublivet.. Hvem vinder handicappet og bliver der mon sat rekorder.. Hvem vinder vinterens løbehandicap Hvor mange kilometer bliver der egentlig roet i klubben? Sjove, vilde, gode og anderledes billeder.. Klubbens ungdomsafdeling med deres egen mini-hjemmeside.. Glippede du sidste medlemsmøde, så hent referatet oma. her.. Lidt godter til et par timers surfen på nettet.. Hvis du skal have fingrene i os.. Se opgavelisten Kraftcentret med deres egen oplysninger...
  Password:
Link til EliteVejle
Link til Dansk Kano og Kajak forbund
Link til NCC
Link til Sydbank

Galleriet

Primitiv tur 24-25 august 2013

Klubtur

Knud det er den forkerte retning

SIDSTE NYT

Medlem af bestyrelsen Bjarne Christ..
(17/9 - 2014)

fællesroning for voksne..
(10/9 - 2014)

DM Guld til Stine!..
(6/9 - 2014)

STATISTIK

Der er 4 roere på vandet.

Der er roet 66738 km. af 264 roere i denne sæson.

I FORUM NU

Re: Horsens fjord den 21. september
Jeg vil også gerne med til Horsens og hilse på Leif og se hans rovand. Mvh/Joh
Læs hele indlægget »

Re: Åbenrå fjord den 14. september (30 km)
På grund af for få tilmeldinger er turen til Åbenrå Fjord aflyst :cry: Vi håber på, at det vil blive muligt at gennemføre turen til næste år.

Re: Mandagskokke efteråret 2014
Jeg har lavet lasagne til børnene i morgen, den står i køleskabet i kajakklubben. Så kan du ikke lade pizzaen blive i fryseren Laila? Mh. Kirste

PBC Stævne
Tusind tak til alle der stillede op som hjælper i Lørdags, uden jer havde vi ikke kunne gennemført det, måske lavede vi lidt fejl his og pist men vi afviklede et stævne som alle kan være stolte over at have været en del af. Alle vores roer klarede s