Et par bevingede ord med på vejen.. Når du vil følge med.. Kontingent, betaling.. Sådan bli'r du medlem.. Lidt information om VK's bestyrelse og medlemmer.. Klubbens online forum Hvis du vil være en del af klublivet.. Hvem vinder handicappet og bliver der mon sat rekorder.. Hvem vinder vinterens løbehandicap Hvor mange kilometer bliver der egentlig roet i klubben? Sjove, vilde, gode og anderledes billeder.. Klubbens ungdomsafdeling med deres egen mini-hjemmeside.. Glippede du sidste medlemsmøde, så hent referatet oma. her.. Lidt godter til et par timers surfen på nettet.. Hvis du skal have fingrene i os.. Se opgavelisten Kraftcentret med deres egen oplysninger...
  Password:
Link til EliteVejle
Link til Dansk Kano og Kajak forbund
Link til Spar Nord
Link til Den Jyske Sparekasse

Galleriet

Sankta Lucia optog i kajak op af åen.

Sankta Lucia optog i kajak op af åen, søndag d. 13 December. Vi mødes i klubben kl. 15 og pynter først kajakkerne med lys (vi har flere lys, men deltager må gerne medbringe egne lys). Herefter ror vi en tur op af åen. Når vi kommer tilbage til klubben vil der blive serveret gløgg og æbleskiver. Vi glæder os til at se jer. :-) Seneste tilmelding 10. december. (Tilmelding på Forum). Mange julehilsner Knud (motionsudvalget). Rigtige glædelig Jul og Godt nytår.

SIDSTE NYT

Kajakker i svømmehallen d. 21 febru..
(7/2 - 2016)

FASTELAVN AFLYST ..
(24/1 - 2016)

Nyt koncept - social klubaften hver..
(20/1 - 2016)

STATISTIK

Der er ingen roere på vandet.

Der er roet 5385 km. af 98 roere i denne sæson.

I FORUM NU

Re: Tabt min nøgle chip i dame omklædning
Din nøgle er i mødelokalet

Re: Sommerferietur til Sverige i uge 30
Jeg er selvfølgelig også med i år . Hilsen Pe
Læs hele indlægget »

Fænø rundt den 29. maj (DKF - 13. km.)
Kajakklubben Strømmen i Middelfart, byder velkommen til det stævne rundt om den lille ø Fænø. Der er den smukkeste natur og rovand i Lillebælt, som det er muligt at se denne dag. Brug løbet enten som en konkurrence eller som en frisk søndagstur. L
Læs hele indlægget »

Træskohagen Fyr den 22. maj (30 km.)

Læs hele indlægget »

Grillaften den 1. juni (10 km. +)
.
Læs hele indlægget »

Pandekagehuset den 12. juni (20 km.)
.

HENT