Et par bevingede ord med på vejen.. Når du vil følge med.. Kontingent, betaling.. Sådan bli'r du medlem.. Lidt information om VK's bestyrelse og medlemmer.. Klubbens online forum Hvis du vil være en del af klublivet.. Hvem vinder handicappet og bliver der mon sat rekorder.. Hvem vinder vinterens løbehandicap Hvor mange kilometer bliver der egentlig roet i klubben? Sjove, vilde, gode og anderledes billeder.. Klubbens ungdomsafdeling med deres egen mini-hjemmeside.. Glippede du sidste medlemsmøde, så hent referatet oma. her.. Lidt godter til et par timers surfen på nettet.. Hvis du skal have fingrene i os.. Se opgavelisten Kraftcentret med deres egen oplysninger...
  Password:
Link til EliteVejle
Link til Dansk Kano og Kajak forbund
Link til Spar Nord
Link til Den Jyske Sparekasse

Galleriet

Sankta Lucia optog i kajak op af åen.

Sankta Lucia optog i kajak op af åen, søndag d. 13 December. Vi mødes i klubben kl. 15 og pynter først kajakkerne med lys (vi har flere lys, men deltager må gerne medbringe egne lys). Herefter ror vi en tur op af åen. Når vi kommer tilbage til klubben vil der blive serveret gløgg og æbleskiver. Vi glæder os til at se jer. :-) Seneste tilmelding 10. december. (Tilmelding på Forum). Mange julehilsner Knud (motionsudvalget). Rigtige glædelig Jul og Godt nytår.

SIDSTE NYT

Nyhedsbrevet..
(30/11 - 2016)

Kraftcenter regnskab..
(25/11 - 2016)

Skitur i 2017..
(22/11 - 2016)

STATISTIK

Der er ingen roere på vandet.

Der er roet 3643 km. af 77 roere i denne sæson.

I FORUM NU

Re: Lucia-optog
jeg vil også med - og sætter det i nyhedsbrevet..

Re: Havneræs Ry 4. december 2016